Teknologia

5 uskomatonta sovellusta kaupunkiliikenteeseen

Työmatkat voivat toisinaan olla todella tuskaa, kun kaikki ne ruuhkat, tiesulokset, onnettomuudet ja mikä ei, pääsevät sinusta paremmaksi. Hyvä uutinen on, että siellä on hienoja mobiilisovelluksia, jotka voivat tehdä työmatkastasi helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa. Alla on listattu 5 niin nerokasta sovellusta, jotka sinun on tarkistettava.

HopStop

Käytätkö yleensä mieluummin julkisia kulkuvälineitä kuin omalla autolla ajamista? Mietitkö, onko olemassa tehokasta joukkoliikennesovellusta, joka voi tehdä työmatkastasi vaivatonta? No, olet onnekas – HopStop on täällä auttamassa! HopStop on loistava työmatkasovellus, jonka avulla saat käyttöösi useita hienoja ominaisuuksia julkisen liikenteen aikatauluista, joukkoliikennekartoista, työmatkoista, asemahakutoiminnosta ja niin edelleen. Lähes kaikki suuret kaupungit ympäri maailmaa kattava HopStop tarjoaa sinulle ajo-ohjeet ja antaa sinun valita parhaan reitin ja kulkuvälineen päästäksesi määränpäähäsi. Matkustitpa mieluummin junalla, taksilla, bussilla, metrolla, raitiovaunulla tai jopa lautalla, HopStop auttaa sinua. Lisäksi sovellus lähettää sinulle jopa hälytyksiä palvelun muutoksista ja muista esteistä, jotta olet tietoinen ennen työmatkareitin suunnittelua. Vakavasti, kun tämä näppärä sovellus on asennettu puhelimeesi, et koskaan tarvitse muita joukkoliikennesovelluksia!

Pääset sinne pyörällä

Tämä sovellus on tarkoitettu kaikille terveysfriikeille ja ympäristötietoisille henkilöille, jotka haluavat ajaa pyörälläsi kaupungissa sen sijaan, että käyttäisivät autoa tai julkista liikennettä. Get There By Bike on uskomaton sovellus, joka on suunniteltu työmatkailijoille ja kaupunkipyöräilijöille. Se auttaa heitä saamaan reittiohjeet pitäen mielessä liikenteen, kukkulat ja pyörätiet. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat myös etsiä pyöräteitä, pyöräteitä, merkittyjä pyöräreittejä ja paljon muuta. Lisäksi tällä fantastisella pyöräystävällisellä työkalulla käyttäjät voivat jopa tallentaa omia reittejään ja suorittaa toimintoja, kuten vaarallisten risteysten merkitsemistä, pyöräilyystävällisiä yrityksiä interaktiivisilla kartoilla ja turvallisen pyöräpysäköinnin. Parasta on, että voit myös luoda ja jakaa suosikkipyöräretkiäsi – olipa kyse sitten kyydistä puistoon, nähtävyyksiin, rannalle tai jopa ravintolaan tai baariin. Kuinka siistiä se on!

Waze

Oletko koskaan kuvitellut, että myös liikenne ja tienavigointi voisivat olla hauskaa? Kyllä, ilmeisesti voi olla – kunhan sinulla on Waze rinnallasi! Waze on eeppinen työkalu, joka tuo paljon hauskuutta tie- ja liikennenavigointiin pelillisen navigointisovelluksen muodossa. Se on näppärä liikenne- ja karttasovellus, joka antaa käyttäjille päivitettyjä tietoja liikenne- ja tiehälytyksistä sekä auttaa heitä löytämään nopeimman reitin määränpäähänsä. Sovelluksen tarjoaa käyttäjäyhteisö, joka auttaa muita käyttäjiä raportoimalla tie- ja liikenneolosuhteista reaaliajassa. Olipa kyse liikenneruuhkista, onnettomuuksista, pysähtyneistä autoista, nopeuslukoista, pullonkauloista tai jopa liikennekameroista, Waze-yhteisö auttaa sinua. Voit jopa luoda olemassa olevia ryhmiä tai liittyä niihin jakaaksesi henkilökohtaiset työmatkapäivityksesi ja liikennetietosi. Liikenne- ja tiepäivitysten lisäksi yhteisö auttaa sinua löytämään halpoja huoltoasemia reitin varrelta sekä polttoaineiden hintoja – täydellinen. Yli 30 miljoonaa ihmistä käyttää Wazea, joten et voi mennä pieleen tämän kanssa!

Trapster

Oletko kyllästynyt joutumaan liikenneruuhkiin joka aamu matkustaessasi töihin? Etsitkö tapoja väistää ylinopeussakkoja? Mietitkö, onko jollain tapaa tehdä päivittäisestä työmatkastasi sujuvampaa ja stressinkestävämpää? Jos kyllä, Trapster on tarvitsemasi sovellus. Hallittu mutta valtava yhteisö, jossa on yli 30 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa, Trapster on loistava yhteisölähtöinen sovellus, jonka avulla voit osallistua ja hyötyä “yhteisestä hyvästä” teillä työmatkalla. Trapsterin avulla käyttäjät voivat antaa ja saada raportteja tievaaroista, tiesulkuista, liikenneruuhkista, punaisista valoista, nopeuslukoista, nopeuskameroista, rakennusvyöhykkeistä, live-poliisista, onnettomuuksista ja niin edelleen. Joten jos sinulla on jokin keino tehdä työmatkastasi helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa, Trapster on sovellus, johon haluat panostaa.

Google Kartat

Mikä olisikaan parempi kartta- ja navigointisovellus kuin pohjimmainen Google Maps -sovellus, joka tekee työmatkastasi vaivatonta? Sen sotkuttoman ja intuitiivisen käyttöliittymän, jossa on helppo navigoida, ja sen huomattavan karttatarkkuuden ansiosta ei ole monia sovelluksia, jotka kestäisivät Google Mapsia. Google Maps ei ole vain loistava julkisen liikenteen navigoinnissa, vaan se on myös yhtä taitava auto- ja jalankulkusuunnistuksessa. Lisäksi sovellus antaa sinulle pääsyn upeisiin satelliittitietoihin, katunäkymiin ja sijaintisi 3dD-näkymiin. Yhteenvetona voidaan todeta, että Google Maps on täydellinen ääninavigointi- ja GPS-työkalu autoille, polkupyörille, joukkoliikenteelle sekä jalankulkijoille. Ehdottomasti pakko saada!

Related posts

Robotiikan tulevaisuus vanhusten hoidossa

Conor Dax

Varmista, että vierasviestisi julkaistaan ​​aina!

Conor Dax

4 tapaa, joilla yrityksesi voi hyödyntää kilpailuetuaan käyttämällä teknologiaa vuonna 2021

Conor Dax