Teknologia

Varmista, että vierasviestisi julkaistaan ​​aina!

Jos sinulla on mainostettava yritysblogi ja etsit tapoja saada itsesi tunnetuksi ja ehkä luoda samanaikaisesti joitakin saapuvia linkkejä, miksi et tutkisi vierailijoiden lähettämistä? Pohjimmiltaan kirjoitat artikkeleita, jotka on lähetetty kolmannen osapuolen blogeihin, ja ne rohkaisevat sekä vierailijoita että kommentteja, jotka kaikki lisäävät iloisen hyvää markkinointia. Tämän strategian vaikeus on itse asiassa kirjoittaa jotain tarpeeksi hyvää julkaistavaksi. Ja jotkut suosituimmista blogeista ovat melko nirsoja salliessaan muiden kirjoittajien käyttää tätä markkinointimuotoa. Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit varmistaa, että ponnistelusi eivät jää palkitsematta. Vietä muutama minuutti sisällön tutkimiseen ja toivomme, että onnistut sen myötä!

Tee tutkimusta

Ennen kuin edes ajattelet kirjoitetun artikkelisi lähettämistä bloggaajalle, tee itsellesi palvelus ja tutustu hänen blogiinsa etukäteen. Ensimmäinen käyntisi pitäisi olla heidän vieraspostisivunsa, hyväksyvätkö he edes nämä? Kun olet löytänyt tämän sivun, ala lukea sisältöä ja katso, löydätkö sieltä suositun tyylin. Oma artikkelisi tulee sekoittua ympäristöön näyttämättä liian oudolta. Kokeile ja seuraa kuviota, mutta etsi myös kulmaa, jota ei ole vielä katettu. Sinun pitäisi myös katsoa kommentteja ja nähdä, mitä lukijat todella haluavat täältä.

Valitse aiheesi

Okei, olet löytänyt blogin, joka näyttää sopivan tyyliisi, joten tiedä, että sinun on ryhdyttävä asiaan ja aloitettava artikkelin kirjoittaminen. Valitse aihe, joka sopii blogin yleiseen teemaan, ja valitse sitten otsikko, jossa on wow-tekijä. Voit testata näitä perheellesi ja ystävillesi ja valita niistä, joka saa eniten vastauksia. Sitten voit aloittaa työn pääosan kirjoittamisen ja muistaa lisätä kivoja yksityiskohtia sekä keksiä ratkaisun avausgambittiin. Sisällytä vähintään yksi kuva ja ole varma, ettei valmiissa artikkelissa ole virheitä tai kirjoitusvirheitä.

Lähetä sähköpostisi

Okei, olet tehnyt kaiken kovan työn, mutta myös lähettämäsi sähköpostin tulee olla hyvin harkittu ja kirjoitettu täydellisesti. Yritä välttää virallisia sähköpostiviestejä, koska ne hylätään yleensä roskapostina, joten yritä löytää blogin ylläpitäjän nimi yleisen tervehdyksen sijaan. Ole rento ja kohtelias ja kerro heille tarkalleen, kuka olet ja miksi rakastat heidän blogiaan. Kun he ovat vakuuttuneita siitä, että olet aito, he luultavasti lukevat artikkelisi. Jos mainostat parking seatacia, muista lisätä linkki takaisin aloitussivullesi ennen teoksen lähettämistä.

Seuranta

Jos viestisi ei ilmesty noin viikon kuluessa, lähetä muistutus ja lopulta he julkaisevat viestisi ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Joten kirjoita!

Kokeile tätä lähestymistapaa ja maksimoi mahdollisuudet saada vierailijapostaus julkaistaan ​​– Onnea!

Related posts

Robotiikan tulevaisuus vanhusten hoidossa

Conor Dax

5 uskomatonta sovellusta kaupunkiliikenteeseen

Conor Dax

4 tapaa, joilla yrityksesi voi hyödyntää kilpailuetuaan käyttämällä teknologiaa vuonna 2021

Conor Dax