Liiketoiminta

3 tapaa yhdistää tiesi pienyritysten menestykseen!

Jos käytät jo sosiaalisen median alustoja pienyrityksesi mainostamiseen, oletko jo kokeillut LinkedIniä? Saatat yllättyä kuullessani tarkalleen, kuinka tehokas tämä verkkopohjainen järjestelmä voi todella olla pienille ja keskisuurille yrityksille. Okei, tiedät luultavasti kaiken siitä, kuinka työnhakijat ja rekrytoijat hyödyntävät LinkedIniä saadakseen mahdollisimman paljon tietoa työpaikoista ja hakijoista, jotka tavoittelevat heitä. Eikä ole parempaa tapaa tavoittaa ja olla yhteydessä muihin toimialasi ammattilaisiin, mutta mitä tiedät yritysmarkkinoinnista? Jos vastaus on “ei paljon”, älä panikoi, koska tämä lyhyt artikkeli muuttaa mielellään tämän käsityksen lopullisesti. Olemme hahmotelleet kolme erittäin tärkeää ja tehokasta tapaa, joilla voit käyttää LinkedIniä mainostaaksesi brändiäsi tavoilla, joita et tiennyt olevan olemassa. Joten ota muutama minuutti ja anna meidän hoitaa loput!

Ryhmiin liittyminen

Okei, sinulla saattaa olla röyhkein profiili koko LinkedInissä, mutta jos sinulla on tapana pysyä omalla naapurustollasi hoitamassa omaa liiketoimintaasi, mistä kukaan tietää? Joten miksi et levittäisi siipiäsi ja liittyisi samanhenkiseen joukkoon? LinkedInissä on paljon ryhmiä, ja löydät varmasti muutaman, joka sopii omalle toimialallesi. Voit liittyä jopa 50 ryhmään tai voit jopa perustaa oman! Yritä valita ryhmiä, joissa on suuri jäsenmäärä, ja ala julkaista omia päivityksiäsi näiden ryhmien sisällä. Aloitat pian todellisten yhteyksien luomisen ja kun olet samassa ryhmässä, voitte viestiä toisillenne ilman päivitetyn jäsenyyden tarvetta.

Tilapäivitykset

Monet LinkedIn-jäsenet eivät hyödynnä tätä ominaisuutta, ja se on todella sääli. Tilapäivityksen avulla voit kertoa kaikille uusimmasta lehdistötiedotteesta ja paljon muusta. Mikset yhdistäisi tilisi takaisin Facebook- ja Twitter-profiileihisi, jolloin voit jakaa päivityksesi vastaavasti. Voit jopa käyttää niitä tapana houkutella ystäviäsi LinkedIniin tai ehkä sähköpostikontaktisi haluaisivat liittyä juhliin? Muista vain lisätä myös LinkedIn-jakopainike blogiisi ja verkkosivustoosi maksimoidaksesi näkyvyyden hienosti.

LinkedIn URL

Muista, että tätä osoitetta voidaan muuttaa haluamallasi tavalla ja miksi et tee siitä mahdollisimman osuvaa ja brändikohtaista? Muokkaa vain profiiliasi ja muuta melko yleinen osoite johonkin, joka on osuvampi toimialallesi tai tuotenimellesi. Jos mainostat park and fly seattle-pohjaisia ​​palveluita, vaihda URL-osoite johonkin, joka kuvastaa kyseistä markkina-aluetta. Tämä helpottaa muistamista ja tulee myös esiin useammin siinä erittäin tärkeässä hakupalkin tuloksissa, joista pidämme niin paljon!

Oletko valmis linkittämään?

Joten siinä se on, olemme pudottaneet strategiaasi kolme LinkedIn-pommia, ja jätämme sinun hoitaa loput!

Related posts

Liiketoiminnan sovellukset kvanttitietokoneissa

Conor Dax